Så här fungerar det

Ingenting levereras per post. Mina låtar och videolektioner är nedladdningar. Varje videolektion består av en låt som spelas en gång i långsamt tempo och en gång i fullt tempo. Efter ditt köp får du en länk till en unik webbadress för nedladdning, så att du kan spara din ljud- eller videofil till din dator.

Se till att du laddar ner filerna till en plats på din dator som du kan minnas. Jag föreslår att du gör en personlig säkerhetskopia också, ifall du skulle förlora filerna i samband med en hårddiskkrasch eller liknande. Du kan lyssna på låtarna när du vill, och det finns ingen medlemsavgift. Du köper vad du vill och laddar ned det.

Det är enkelt att beställa:

  1. Titta igenom listan i min webshop och välj en eller flera låtar som du vill köpa. Lägg dem i kundvagnen.
  2. Klicka sedan på ”Betala med PayPal”. När du kontrollerat din order klickar du på ”Skicka beställning” och du förs till en säker sida där du kan betala med ditt kreditkort.
  3. När du betalat ska du kontrollera din e-post, där du får ett mail med en länk för hämtning. Klicka på länken så kommer du till platsen där du kan hämta din beställning.
  4. *** VIKTIGT ***
    Se till att du hämtar din fil inom 48 timmar. Annars får du ett felmeddelande som säger ”du har inget att hämta” och du kommer i så fall att behöva maila mig för att be mig skicka Din beställning.

Till shoppen »